תפוחי אדמה אפויים פעמיים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, מלח, תפוחי אדמה אפויים russet, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בעדינות לשפשף תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד תפוחי אדמה אופים.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
כאשר תפוחי אדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכו לשניים; לגרוף החוצה בפנים, עוזב קליפה דקה. בקערה בינונית, מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לא גושים להישאר.
מוסיפים חלב בכמויות קטנות, מכים אחרי כל תוספת עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה (כמות החלב הדרוש כדי להפוך את תפוחי האדמה חלקה ורך תלוי בסוג של תפוחי אדמה בשימוש).
מוסיפים חמאה, מלח ופלפל; מכים במרץ עד שתפוחי האדמה קלים ורכים. מערבבים גבינה ועירית. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
אופים כ 20 דקות או עד חם.