תפוחי אדמה אפויים פעמיים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, רוטב חווה קלאסי, velveetaâ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
אופים 1 שעה או עד מכרז. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
חותכים פרוסה דקה מעל כל תפוח אדמה. להשליך צמרות; לגרוף את המרכזים, עוזב 1/8 אינץ ' עבה פגזים. מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים רוטב, שמנת חמוצה ובצל; מערבבים היטב. כף לתוך פגזים; העליון עם VELVEETA.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.