תפוחי אדמה אפויים פעמיים אולטימטיביים מאת דנון אויקוס?
תפוחי אדמה אפויים פעמיים אולטימטיביים מאת דנון אויקוס; יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה אפייה, יוגורט יווני אויקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים פעמיים אולטימטיביים, סקונס ברי הקיץ של דנון, ו תפוחי אדמה מסולסלים אולטימטיביים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
אופים תפוחי אדמה בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
בינתיים מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה. (לחלופין, שכב בייקון בין מגבות נייר למיקרוגל עד שהוא פריך.)
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
כאשר תפוחי אדמה נעשים לאפשר להם להתקרר במשך 10 דקות. פורסים תפוחי אדמה לשניים לאורכם וגורפים את הבשר לקערה גדולה; שמור עורות. לבשר תפוחי האדמה מוסיפים דאנון אויקוס יוגורט יווני, חלב, חמאה, מלח, פלפל, 1/2 כוס גבינה ו 1/2 הבצל הירוק.
מערבבים עם מערבל ידני עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית. כף את התערובת לקליפות תפוחי האדמה. מעל כל גבינה שנותרה, בצל ירוק ובייקון.