תפוחי אדמה אפויים פעמיים במילוי גבינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו תפוחי אדמה ממולאים בגבינה אפויים פעמיים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 395 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-25 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 75 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת צ'דר, שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32%. תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וגבינה, תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ותפוחי אדמה ממולאים אפויים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; לשפשף בשמן.
אופים בחום של 375 מעלות למשך שעה או עד לריכוך. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו. שולפים את העיסה ומשאירים קונכיות דקות.
מוסיפים את גבינת הצ'דר, הקצפת, השמנת החמוצה, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל.
בקערה גדולה, מועכים את העיסה עם תערובת הגבינה. מערבבים פנימה 2 כפות עירית. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.