קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים של ג'וי הר

תפוחי אדמה אפויים פעמיים של ג'וי הר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, תפוחי אדמה באיידהו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פירס תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג, ואופים על 1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים" מכסה " לאורך החלק העליון של כל תפוח אדמה, לגרוף את הבשר, מוודא להשאיר עורות שלמים. מעבירים בשר דרך טחנת מזון או מחית עם מחית תפוחי אדמה, ומניחים בקערה גדולה. מערבבים בחלב, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
4
מחלקים תערובת שווה בין קליפות תפוחי אדמה, מפזרים פלפל, ואופים ב 375 במשך כ 30 דקות או עד השחמה קלה. עורות יכול להיות ממולא בקירור עד 1 יום לפני ההגשה; להגדיל את זמן האפייה השני ל 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור