תפוחי אדמה אפויים פעמיים של ג'וי הר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, תפוחי אדמה באיידהו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
פירס תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג, ואופים על 1 שעה או עד מכרז.
חותכים" מכסה " לאורך החלק העליון של כל תפוח אדמה, לגרוף את הבשר, מוודא להשאיר עורות שלמים. מעבירים בשר דרך טחנת מזון או מחית עם מחית תפוחי אדמה, ומניחים בקערה גדולה. מערבבים בחלב, חמאה ומלח.
מחלקים תערובת שווה בין קליפות תפוחי אדמה, מפזרים פלפל, ואופים ב 375 במשך כ 30 דקות או עד השחמה קלה. עורות יכול להיות ממולא בקירור עד 1 יום לפני ההגשה; להגדיל את זמן האפייה השני ל 45 דקות עד 1 שעה.