תפוחי אדמה בבישול איטי
תפוחי אדמה מבושלים איטיים דורשים כ -7 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-10 מנות. לתוספת זו יש 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, גבינת שמנת, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; לנקז על נייר סופג.
מסננים את הטפטופים, שומרים 1 כף.
מניחים תפוחי אדמה בתוך 3-Qt. בישול איטי. בקערה, מקציפים גבינת שמנת, מרק, חלב, תערובת רוטב וטפטופים שמורים עד לתערובת; מערבבים לתפוחי אדמה.
מבשלים, מכוסה, על נמוך 7-8 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים. מעל בצל ירוק.