קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס)

תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס)
תפוחי אדמה בגריל עם איולי עגבניות פיקנטי (פטאטאס בראוואס) נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת פפריקה, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צ'יפס ביתי עם איולי עגבניות קלויים, בראוות פטטות קלות עם איולי שום, ו תפוחי אדמה עזים (פטאטאס בראוואס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מוסיפים 2 כפות מלח ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין יציבים, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים, מניחים להתקרר וחותכים כל תפוח אדמה לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את העגבניות בחלק מהשמן ומתבלים במלח ופלפל. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מניחים את העגבניות על הגריל וצולים עד שהם חרוכים מכל הצדדים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים מהגריל כשהוא חרוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את העגבניות, המיונז, השום, הפפריקה והצ ' יפוטלה במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל. יכול להתבצע 1 יום מראש בקירור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים במעט מהשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים על הגריל עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים, כ -2 דקות לכל צד. מעבירים בזהירות את תפוחי האדמה לפלטה ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מגישים את האיולי שטפטף מעל תפוחי האדמה או בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
איוליאיולי