תפוחי אדמה בנייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה בנייר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו שקית נייר פאי תפוחים, רולס נייר אורז, ו קבב בנייר אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לגזור 4 12x12 גיליונות אינץ ' של רדיד אלומיניום.
מניחים תפוח אדמה פרוס אחד, בצל פרוס אחד, 1 חמאת כף ופרוסת גבינה על כל ריבוע רדיד אלומיניום. לעטוף את רדיד סביב הצדדים של תפוחי אדמה ובצל כדי ליצור כוס.
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך כל כיס ולקפל את החלק העליון של רדיד אלומיניום על תפוחי האדמה כדי לסגור אותו.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות.