תפוחי אדמה בתנור הולנדי
תפוחי אדמה בתנור הולנדי לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 267 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול מאוד. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פלפל, תפוחי אדמה אדומים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מיקרוגל תפוחי אדמה בתנור הולנדי, עוגות תנור הולנדיות, ו בשר בקר הולנדי.
הוראות
מחממים אש עץ או גריל פחמים חיצוני לחום בינוני.
בתנור הולנדי המונח על גריל הגריל או ישירות על גחלת האש, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מוסיפים בצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -5 דקות.
שים תפוחי אדמה לתוך קערה ערבוב גדול.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל מתובל, לפי הטעם.
מערבבים היטב את כל החומרים. מכניסים תפוחי אדמה לתנור ההולנדי, ומוסיפים מים וחמאה. מבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה משחימים ורכים, כ -20 דקות.