תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה של הדוכסית עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 270 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, תפוחי אדמה אדמדמים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט תבנית אפייה עם קלף או מחצלת אפייה סיליקון.
מניחים את תפוחי האדמה מבושלים על גיליון אפייה ומכניסים לתנור עד מיובש מעט על פני השטח, 10 עד 15 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומעבדים דרך ריסר או טחנת מזון. מניחים להתקרר בקערה כ -5 דקות.
מוסיפים את החלמונים, החמאה, כמה קורט מלח נדיב, קורט פלפל נדיב, קורט אגוז מוסקט ו -3 / 4 כוס שמנת. מערבבים בעזרת מרית גומי לאיחוד. טועמים ומוודאים שתפוחי האדמה הומלחו כראוי.
מעבירים לשקית מאפה גדולה וצינור דרך קצה כוכב גדול בתנועה ספירלית מעגלית / כלפי מעלה על תבנית האפייה המוכנה.
הכינו שטיפת ביצים על ידי ערבוב הביצה השלמה עם 1/2 כוס השמנת שנותרה. מברישים קלות את תפוחי האדמה בצנרת עם שטיפת הביצים. (זה קצת יותר קל אם מצננים את תפוחי האדמה המוזרמים למשך חצי שעה בערך.)
אופים עד להזהבה סביב הקצוות.