תפוחי אדמה הסלבק טעונים במלואם
אם יש לכם שמנת, אפיית תפוחי אדמה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו תפוחי אדמה הסלבק טעונים במלואם, תפוחי אדמה מטוגנים טעונים במלואם, ו מלא טעון פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה דק (~1/8 אינץ') מבלי לחתוך את כל הדרך.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ממלאים את החמאה הפרוסה ושום בין כמה מהחתכים בתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.צלי בתנור שחומם מראש 204° עד פריך על החלק העליון ומכרז באמצע, על 1 שעה.בינתיים לבשל את הבייקון עד פריך להתפורר זה.
מפזרים את תפוחי האדמה בגבינה ובייקון וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה, בצל ירוק.