תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק
תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, שמנת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טורקיה Sigara Börek: לחמניות גבינה פריך עם רוטב יוגורט Garlicky, Sigara Boregi, ו עוגת תפוחי אדמה-גבינה.
הוראות
בסיר על אש נמוכה, להמס חמאה לאט. לשמור על להבה נמוכה ולבשל עד מבעבע שוככת, החמאה מחשיכה מעט בצבע, ומוצקי חלב משחימים לשבת על החלק התחתון של הסיר, כחצי שעה. אתה יכול להכניס למקרר חמאה מבהירה במשך חודשים, אם לא יותר, או להשתמש בו מיד.
שים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז לחשוף ולהפחית את החום בינוני. לבשל עד תפוחי אדמה הם מאוד רך להתפרק כאשר נדחף עם סכין קילוף.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי מהגבינה, ואז מחית עד שלא יישארו גושים גדולים. מערבבים בגבינה שנותרה ומוסיפים מלח לפי הטעם. מקפלים בביצה.
חמאה חמה ומבהירה אם היא החלה להתגבש.
מברשת סרט דק על גיליון של yufka, ולאחר מכן במקום 2 כפות של מילוי 1 אינץ מהקצה הרחב, פרושים ביומן דק להשאיר שטח 1/2 אינץ ' משני הצדדים. לקפל את הפינות החיצוניות כמו בוריטו, ואז לגלגל בורק עד לנקודה. הגדר על תבנית אפיית אלומיניום (לא מקל; הסדינים הכהים יותר לחמם מהר מדי לצרוב את התחתית).
כאשר כל הבורק מגולגלים, מברשת עם סרט דק של חמאה מבהירה יותר. שמור את שאר החמאה לשימוש נוסף.
מחממים תנור ל 204°, עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
אופים בורק במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן להפוך לצד חדש ולהחליף עמדת גיליון אפייה בתנור.
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד בורק הם חום זהוב ומתקלף.
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה.