קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון

תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון
תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, כיסוני סרטנים עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון Aïoli, ו סלמון צרוב ואיולי לימון עם תפוחי אדמה אדומים, אספרגוס, חשיש ירוק כרוב.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים מים חמים, 2 כפות קמח ושמרים. מערבבים; לתת לעמוד במקום חם על 30 דקות או עד בועות קטנות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים איולי. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
ב 3-סיר ליטר, לכסות תפוחי אדמה עם מים; מלח קל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי; לבשל תפוחי אדמה על 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
ניקוז; מחית תפוחי אדמה עם מזלג. מגניב בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
בקערה קטנה, להכות ביצים ושמן זית עם להקציף; מערבבים במלח, פלפל, קליפת לימון ומרווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה גדולה, לערבב פירה עם תערובת שמרים 2 כוסות קמח. מערבבים בתערובת ביצים עד מעורבב היטב. מכסים במגבת ולהגדיר במקום חם על 1 1/2 שעות או עד תערובת תפוחי אדמה כפולה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
ב מטגן עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן צמחי חום (2 עד 3 אינץ') כדי 177°. Drop תערובת תפוחי אדמה על ידי כפות לתוך שמן חם. מטגנים 3 עד 4 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
מסננים על מגבות נייר; מגישים חם עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה