תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון
תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 243 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, כיסוני סרטנים עם סלט עשבי תיבול ומאייר לימון Aïoli, ו סלמון צרוב ואיולי לימון עם תפוחי אדמה אדומים, אספרגוס, חשיש ירוק כרוב.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מים חמים, 2 כפות קמח ושמרים. מערבבים; לתת לעמוד במקום חם על 30 דקות או עד בועות קטנות טופס.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים איולי. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
ב 3-סיר ליטר, לכסות תפוחי אדמה עם מים; מלח קל.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי; לבשל תפוחי אדמה על 20 דקות או עד מכרז.
ניקוז; מחית תפוחי אדמה עם מזלג. מגניב בערך 10 דקות.
בקערה קטנה, להכות ביצים ושמן זית עם להקציף; מערבבים במלח, פלפל, קליפת לימון ומרווה. תניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב פירה עם תערובת שמרים 2 כוסות קמח. מערבבים בתערובת ביצים עד מעורבב היטב. מכסים במגבת ולהגדיר במקום חם על 1 1/2 שעות או עד תערובת תפוחי אדמה כפולה בגודל.
ב מטגן עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן צמחי חום (2 עד 3 אינץ') כדי 177°. Drop תערובת תפוחי אדמה על ידי כפות לתוך שמן חם. מטגנים 3 עד 4 דקות, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר; מגישים חם עם איולי.