קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה ופסטו חדשים

תפוחי אדמה ופסטו חדשים
תפוחי אדמה חדשים ופסטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 185 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, פסטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אדומים פסטו, תפוחי אדמה פסטו, ו תפוחי אדמה פסטו פטרוזיליה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את המלח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
חתוך לרבעים.
5
מגישים עם פסטו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו

ציוד