תפוחי אדמה וצ'וריסו טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה וצ'וריסו Tortillan. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 216 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, ביצים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טורטיה עם צ'וריסו, תבשיל צ'וריסו טורטיה, ו Tortillan Espanola עם Chorizo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
יוצקים 3 כפות שמן זית לתוך מקל ללא 12 אינץ', מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומטגנים במשך 5 דקות; מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל ומטגנים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. להפחית את החום ולכסות את המחבת; לבשל עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות.
הסר את הכיסוי, להעלות את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם חומים ופריכים, על עוד 5 דקות. בינתיים לשבור את הביצים לתוך קערה גדולה, להוסיף את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, ולהקציף עד מקציף.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת, מנערים את המחבת כדי להפיץ את הביצים באופן שווה.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים עד נפוחות ולהגדיר, על 12 עד 15 דקות. הפעל על קרש חיתוך ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר. לזרוק את הירקות התינוק עם השמן הנותר ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את הירוקים על גבי טורטייה, לחתוך אותו טריזים דקים, ומגישים.