תפוחי אדמה ושמיר פנקייק עם gravadlax
תפוחי אדמה & שמיר פנקייק עם gravadlax הוא pescatarian ומספק כ 5 מנות. יש ארוחת בוקר זו 216 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. אם יש לך אבקת אפייה, g חבילות gravadlax, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר, פנקייק פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו Gravadlax.
הוראות
לבשל את כל תפוחי האדמה במשך כ 12 דקות, עד מכרז אבל לא מבושל כל הדרך. קריר מתחת למים קרים, ואז באח עם העור על youll צריך 150 גרם (5 עוז) תפוח אדמה מגורר. להטות את הקמח לתוך קערה גדולה עם קמצוץ של מלח סדק בביצים.
להקציף עד חד פעמי. בהדרגה להוסיף את החלב, לטאטא היטב.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שמיר ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב.
מחממים מעט שמן במחבת ומבשלים 2 כפות של הבלילה בכל פעם. כשאתם רואים בועות זעירות מופיעות למעלה, הסתובבו ובישלו בצד השני בערך 1 דקות. תתחמם בזמן שאתה מבשל את השאר.
בינתיים, מערבבים את מרכיבי הסלט.
מגישים את הפנקייקים עקף עם gravadlax והסלט המעורב.