תפוחי אדמה חדשים אפויים פעמיים
תפוחי אדמה חדשים אפויים פעמיים היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 8 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 253 קלוריות . , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 40 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי ג'ק, שמנת, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמאה חומה בטטה אפויות פעמיים , תפוחי אדמה אפויים פעמיים וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מטפטפים את תפוחי האדמה בשמן הזית וזורקים אותם לציפוי. צולים עד שתפוחי האדמה רכים והקליפה מעט פריכה, 20 עד 25 דקות.
השתמש בכף או בכף קטנה כדי להסיר את החלק הפנימי, תוך השארת שוליים קטנים של תפוחי אדמה שלמים.
לתפוחי האדמה שנשפכו, הוסיפו את מונטריי ג'ק, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, עירית, שום ומלח ופלפל לפי הטעם. מועכים עד שהתערובת חלקה לחלוטין. תנו לו לטעום והוסיפו עוד מלח במידת הצורך.
שולפים את התערובת לתוך קליפות תפוחי האדמה. בשלב זה ניתן לכסות ולקרר אותם עד לארוחת הערב. כשתהיה מוכן, אופים את תפוחי האדמה בתנור עד להזהבה מלמעלה.