תפוחי אדמה חדשים בגריל וקישואים עם רדיקיו, גבינת עיזים ויניגרט שרי בגילאי
תפוחי אדמה חדשים בגריל וקישואים עם Radicchio, גבינת עיזים ויניגרט שרי בגילאי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 772 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן קנולה, שמן זית, מלח ופלפל רדיקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גרגיר הנחלים, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט שרי, שעועית פאבן וצהוב עם רדיקיו, גבינת עיזים וניגרט תפוז אניס, ו עוטפת Pancetta-Radicchio בגריל עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את הגריל גבוה. פורסים את תפוחי האדמה לשניים וקישואים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'; מברישים את שני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל תפוחי אדמה וקישואים עד חום זהוב משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מברשת radicchio עם שמן, לשים על הגריל ומבשלים עד חרוך קלות. בעוד תפוחי האדמה, קישואים רדיקיו הם צלייה, לטאטא יחד את החומץ, שאלוט, חרדל ודבש בקערה בינונית עד בשילוב. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את תפוחי האדמה, קישואים ורדיקיו בקערה וזרוק בעדינות עם 1 כוס של ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה למגש ומעלה עם גבינת עיזים.
טפטוף עם יותר של ההלבשה ומפזרים עם עירית קצוצה.