תפוחי אדמה חדשים עם חמאה בלסמית ושאלות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה חדשים עם בלסמי וחמאת שאלוט יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חומץ בלסמי, שאלוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה חדשים עם חמאה בלסמית ושאלות, אספרגוס קלוי עם חמאה בלסמית-שאלוט, ו שעועית ירוקה עם חמאה בלסמית-שאלוט.
הוראות
מביאים חומץ לרתיחה בסיר קטן; להפחית את החום, ומבשלים עד 2 כפות (כ 10 דקות).
מניחים בקערה בינונית, מגניב לחלוטין.
מוסיפים חמאה, שאלוט קצוץ, טימין, 1/4 כפית מלח ופלפל שחור; מערבבים היטב כדי לשלב.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; מניחים בקערה גדולה.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
מוסיפים תערובת חמאה ופטרוזיליה; לזרוק בעדינות למעיל.