תפוחי אדמה חלפיניו
תפוחי אדמה חלפיניו הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם קמח, אבקת שום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 55 דקות. וזה טוב. נסו צ'דר Jalapeno מחית תפוחי אדמה, חלפיניו בייקון ממולאים תפוחי אדמה, ו גבינת חלפיניו פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד רק במכרז, 15 עד 18 דקות.
מסננים ומאפשרים להתקרר למגע לפני קילוף ופריסת דק.
מניחים את תפוחי האדמה פרוסים בקערה גדולה.
יוצקים את החלב לסיר על חום בינוני; בהדרגה לטאטא את הקמח, מלח, פלפל, ואבקת שום לחלב מתחמם עד חלקה. המשך חימום ערבוב עד הנוזל רותח מעובה.
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ופלפלי חלפיניו; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה. לפזר את pimentos על התערובת; לשפוך לתוך המנה מוכנה.
אופים עד תפוחי האדמה הם מכרז לחלוטין, על 30 דקות.