תפוחי אדמה טימין צלוי חמאה
נסו טימין צלי תפוחי אדמה וגזר לבן, עוף צלוי מייפל עם תפוחי אדמה וקורנית, ו קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
חותכים את תפוחי האדמה לתוך סיבובים העובי של מטבע 1.
מחממים את השמן בסיר גדול ומוסיפים את הבצל, מתבלים במעט מלח, הרבה פלפל וקורנית. מבשלים בעדינות במשך כ 15 דקות עד מתרכך.
בנדיבות חמאה בדיל קלייה גדול ולסדר שכבה של תפוחי אדמה מעל הבסיס, חופפים כל פרוסה עם קומץ של בצל.
טפטוף עם קצת חמאה מותכת ועונה. המשך שכבות, טפטוף עם חמאה, זרועים בצל ותבלינים עד שכל תפוחי האדמה שימשו, מסיים עם שכבה עליונה של תפוחי אדמה. מבשלים בחלק העליון של התנור עבור 1 hr תפוחי האדמה צריכים להיות רכים meltingly ואת הזהב העליון וקשוח.