תפוחי אדמה יווניים עם ויניגרט לימון
תפוחי אדמה יווניים עם ויניגרט לימון דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחי אדמה יווניים עם ויניגרט לימון, תפוחי אדמה יווניים W / ויניגרט לימון, ו עוף צלוי יווני ותפוחי אדמה בלימון-ויניגרט אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
שמן זית להקציף, מיץ לימון, שאלוט, שום, אורגנו ופטרוזיליה בקערה בינונית להתערבב; מתבלים במלח ופלפל.
לזרוק תפוחי אדמה עם 1/2 כוס ויניגרט על גיליון אפייה כבד, גדול, מעוטר. שמור את הויניגרט שנותר.
יוצקים ציר עוף סביב תפוחי אדמה ומתבשלים תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. צלי תפוחי אדמה עד רך וזהוב חום, מפנה מדי פעם, כ 45 דקות.
מעבירים למגש הגשה וטפטוף עם הויניגרט הנותר ופטרוזיליה קצוצה יותר.