תפוחי אדמה להכנת מראש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לעשות מראש תפוחי אדמה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת שמנת, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: הפוך קדימה פירה, פירה להכנת מראש, ו הפוך מראש תפוחי אדמה שמנת.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי או קומקום גדול; מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 20-25 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה; מחית.
מוסיפים שמנת חמוצה, גבינת שמנת, 4 כפות חמאה, בצל ומלח; מערבבים עד חלקה גבינת שמנת וחמאה נמסים.
מורחים ב13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
ממיסים את החמאה הנותרת; טפטוף על תפוחי האדמה.
מפזרים פפריקה. מקררים או אופים מיד, מכוסה, ב 350° במשך 40 דקות; לחשוף ולאפות 20 דקות יותר. אם תפוחי אדמה נעשים קדימה ומקורר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני האפייה.