תפוחי אדמה מבושלים איטיים
תפוחי אדמה מבושלים איטיים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 84 אוהדים. אם יש לכם גבינת צ'דר משולשת, קרם קנודסן, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מבושלים איטיים, תפוחי אדמה מבושלים איטיים ובשר חזיר, ו תפוחי אדמה מבושלים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל שווה.
כפית 1/3 של תערובת תפוחי אדמה לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם חצי הגבינה. חזור על שכבות; לכסות עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מכסים במכסה.
מבשלים על גבוה 3-1/2 ל 4-1 / 2 שעות (או על נמוך 7 עד 8 שעות); מערבבים.