תפוחי אדמה מבושלים בצל
תפוחי אדמה מבושלים בצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שום, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור פסחא. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ובצל מסולסלים, תפוחי אדמה ובצל מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם בצל מקורמל וגרוייר.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר.
שכבה תפוחי אדמה ובצל בתבנית אפייה מוכנה.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף מרק, מיונז, שום, מלח, פטרוזיליה, תיבול עוף, ופלפל; לבשל ומערבבים עד עבה מבעבע, על 2 דקות.
יוצקים תערובת מיונז על תפוחי אדמה ובצל. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 1 שעה 45 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, על 15 דקות יותר.