קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מבושלים בצל

תפוחי אדמה מבושלים בצל
תפוחי אדמה מבושלים בצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שום, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור פסחא. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ובצל מסולסלים, תפוחי אדמה ובצל מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם בצל מקורמל וגרוייר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר.
2
שכבה תפוחי אדמה ובצל בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף מרק, מיונז, שום, מלח, פטרוזיליה, תיבול עוף, ופלפל; לבשל ומערבבים עד עבה מבעבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים תערובת מיונז על תפוחי אדמה ובצל. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 1 שעה 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, על 15 דקות יותר.
7
מפזרים עירית לשרת.
מרכיבים שתצטרך