תפוחי אדמה מבושלים ברוטב
תפוחי אדמה מבושלים עם רוטב יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 229 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מים, תפוחי אדמה, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית נסו תפוחי אדמה בערווה, תפוחי אדמה בערווה, ו תפוחי אדמה בערווה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה לשלב מרק ירקות, טימין, פטרוזיליה ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. לבשל, מכוסה, במשך כ 10 עד 20 דקות, או עד תפוחי אדמה הם מכרז; לנקז, הזמנת מרק.
בקערה קטנה לשלב עמילן תירס ומים; להוסיף מרק ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד התערובת מתעבה לרוטב.
מגישים רוטב על פני תפוחי אדמה.