תפוחי אדמה מבושלים עם לימון
תפוחי אדמה מבושלים עם לימון נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה בערווה, Sebed תפוחי אדמה חדשים, ו תפוחי אדמה בערווה (מתכונים דומים).
הוראות
חצי תפוחי אדמה להשרות במים קרים 15 דקות. מחממים תנור ל-37
מסננים תפוחי אדמה ויבשים במגבת מטבח. שים בקערה גדולה עם 3 כפות. שמן זית, 2 כפית. מלח, ו-1 כף. טימין קצוץ ומערבבים למעיל.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת, צד שטוח למטה, וצולים 25 דקות.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן זית וצלי 30 דקות נוספות, או עד הזהב מתחת.
להשתחרר ממחבת עם מרית ולהעביר מגש הגשה.
מפזרים פטרוזיליה, גרידת לימון, הנותרים 2 כפית. קורנית, מלח ופלפל לפי הטעם.