תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה מוקרמים יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר חדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. גריז 1/2-תבשיל ליטר עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תוסס; להסיר מן החום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של הגבינה עד מומס.
מורחים תפוחי אדמה בתבשיל.
יוצקים רוטב גבינה על תפוחי אדמה.
בקערה קטנה, לערבב נותר 1/2 כוס גבינה ופירורי הלחם; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד העליון הוא חום מבעבע ותפוחי אדמה רכים.