תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מוקרמים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 322 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה.
הסר מהחום. כיסוי; בואו לעמוד 10 דקות.
יוצקים תערובת חלב דרך מסננת על קערה גדולה, שומר נוזל; להשליך מוצקים.
מניחים תפוח אדמה בסיר בינוני. מכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים 15 דקות או עד מכרז; לנקז.
מניחים בקערה גדולה; מניחים בצד.
להמיס מרגרינה בסיר על אש בינונית.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד רך. מערבבים בקמח; מוסיפים בהדרגה חלב שמור. מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט; מערבבים כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת חלב על תפוחי אדמה; לזרוק. תפוח אדמה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. לצלות 5 דקות או עד השחמה קלה.