תפוחי אדמה מוקרמים מוקרמים מוקרמים
אם יש לכם חמאה, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים מוקרמים מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים מוקרמים מוקרמים, ו בריא שמנת מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה תבשיל 1 ליטר.
שכבה 1/2 של תפוחי האדמה לתחתית תבשיל תבשיל מוכן. למעלה עם פרוסות הבצל, ולהוסיף את תפוחי האדמה הנותרים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בסיר בגודל בינוני, להמס חמאה על חום בינוני.
מערבבים את הקמח והמלח, ומערבבים כל הזמן עם מקצף לרגע אחד. מערבבים בחלב. מבשלים עד שהתערובת התעבה. מערבבים בגבינה בבת אחת, וממשיכים ערבוב עד נמס, על 30 עד 60 שניות.
יוצקים גבינה על תפוחי האדמה, ומכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש.