תפוחי אדמה מוקרמים עם גבינה ועגבניות
מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש כמון טחון, מלח, פלפל, גבינת מוצרלה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה שמנת עם חזיר ועגבניות, צלעות טלה ותפוחי אדמה עם זיתים, עגבניות וגבינת פטה, ו עגבניות אפויות ממולאות בצינור שמנת מקרוני וגבינה.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה; לא לקלף.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה ומכסים במים קרים על 1 1/2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות, או עד רך כאשר פירסינג.
ניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך תפוחי אדמה גדולים חצאים או רבעים.
הפוך את הרוטב: להמיס את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיף את הבצל קצוץ בצל ירוק ומבשלים עד נבול.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מערבבים בקרם, כוסברה, אורגנו, כמון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. תוך ערבוב, לאט להוסיף את הגבינה ומבשלים עד הגבינה נמסה.
מגישים: כפית את הרוטב על תפוחי אדמה לשרת.