תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות וגרוייר
תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות וגרוייר עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère, ו Gratin תפוחי אדמה Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל בינוני highheat.
להוסיף כרישה; sauté עד רך ושחמה בהיר, 10 עד 12 דקות.
Addmushrooms, מפזרים מלח ופלפל, ו sauté עד מתאדה רכה ונוזלית, 7 עד 8 דקות.
להוסיף שום; sauté 1 דקה.מתבלים במלח ופלפל. הגדר aside.DO קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
מחממים תנור ל 375°f. pat potatoslices יבש עם מגבת מטבח.
קומבינקרים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית בסיר גדול.
תוסיף תפוחי אדמה. להביא toboil; להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את המכסה; מבשלים עד הקרם מופחתעל ידי כמחצית ותפוחי אדמה הם partiallycooked, ערבוב לעתים קרובות וצפייה closelyto למנוע תערובת מלהישרף, about3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית או צלחת ceramicbaking עם שמן.
להעביר חצי potatomixture לצלחת, מתפשט בשכבה אפילו.תערובת פטריות כף מעל ב אפילו. כפית נותרה תערובת תפוחי אדמה מעל, מתפשט בשכבה אפילו.
מפזרים גבינה. כיסוי עם נייר כסף, tenting במרכז גבינה להמציא מן דבק לסכל.
Bake30 דקות. Uncover; אופים עד תפוחי אדמה aretender ו העליון הוא חום, 20 עד 25 minuteslonger.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.