תפוחי אדמה מוקרמים עם שעועית ירוקה ובשר חזיר
תפוחי אדמה מוקרמים עם שעועית ירוקה וחזיר עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, פלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחי אדמה טרגון עם שעועית ירוקה, סלט תפוחי אדמה פסטו עם עגבניות וharicots Vert, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול על חום בינוני; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, הזמנת תערובת חלב 1 כוס. השליכו את עלי המפרץ.
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים במשך 2 דקות או עד פריך במכרז. לשטוף במים קרים; לנקז.
סדר חצי תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים שעועית ירוקה וחזיר על תפוחי אדמה.
מפזרים חצי גבינה, מלח ופלפל. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה.
מפזרים גבינה נותרת, מלח ופלפל. מערבבים אגוז מוסקט לתוך תערובת חלב שמורה; לשפוך על תפוחי אדמה.
מכסים בנייר כסף; לחתוך 3 (1 אינץ') חריצים בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד גבינה מתחילה חום.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.