תפוחי אדמה מטוגנים
אם יש לכם פלפל, בצל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים, הודו תפוחי אדמה מטוגנים, ו כרוב ניצנים קצוץ עם גרידת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, והופכים מדי פעם עם מרית שטוחה, עד שתפוחי האדמה משחימים ומבושלים באופן שווה. (אפשר לתפוחי האדמה לבשל במשך 5 דקות לפני הפנייה.) לכבות את החום ולהוסיף את הפטרוזיליה, בצל ירוק חזיר. מחממים על התנור או על גריל פחם חם.
הערה של קוק: השתמש בכל שאריות תפוחי אדמה פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה (ראה מתכון) לארוחת צהריים.
אתה יכול לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה מוקדם ולשמור אותם במקרר בקערה של מים קרים.
לנקז אותם ולייבש אותם היטב עם מגבות נייר לפני הטיגון.