קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מטוגנים

תפוחי אדמה מטוגנים
אם יש לכם פלפל, בצל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה מטוגנים, הודו תפוחי אדמה מטוגנים, ו כרוב ניצנים קצוץ עם גרידת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, והופכים מדי פעם עם מרית שטוחה, עד שתפוחי האדמה משחימים ומבושלים באופן שווה. (אפשר לתפוחי האדמה לבשל במשך 5 דקות לפני הפנייה.) לכבות את החום ולהוסיף את הפטרוזיליה, בצל ירוק חזיר. מחממים על התנור או על גריל פחם חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
כירייםכיריים
3
הערה של קוק: השתמש בכל שאריות תפוחי אדמה פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה (ראה מתכון) לארוחת צהריים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
באזיל!באזיל!
4
אתה יכול לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה מוקדם ולשמור אותם במקרר בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לנקז אותם ולייבש אותם היטב עם מגבות נייר לפני הטיגון.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר