תפוחי אדמה ממולאים Cajun
תפוחי אדמה ממולאים Cajun עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. אם יש לך בצל, פלפל טחון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו עוף ממולא Cajun, פלפלים ממולאים Cajun, ו תפוחי אדמה מתוקים Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; מברשת עם 1 כפית שמן זית.
אופים ב 450 במשך 50 דקות או עד מכרז.
הסר תפוחי אדמה מהתנור; להתקרר מעט.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו, ולגרוף עיסת מתוך עורות, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מניחים עיסת בקערה גדולה; עיסת מחית גס.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 5 כפיות שמן שנותרו למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, פלפל וסלרי למחבת; מטגנים במשך 4 דקות.
להוסיף שום הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל אדום); saut 1 דקה.
מוסיפים גבינה, חמאה ועשבי תיבול, ערבוב עד חלקה.
מערבבים תערובת גבינה וסרטנים לתוך עיסת תפוחי אדמה.
מניחים 1/2 תערובת סרטן נהרות כוס בכל קליפת תפוח אדמה. מסדרים תפוחי אדמה ממולאים על תבנית אפייה. לצלות במשך 5 דקות או עד השחמה.