קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בגבינה

תפוחי אדמה ממולאים בגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ממולאים גבינה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת צ'דר חדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים חזיר וגבינה, תפוחי אדמה ממולאים בגבינה, ו גבינה כחולה ממולאים תפוחי אדמה.

הוראות

1
אופים תפוחי אדמה ב 425° במשך 45 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר מהתנור; להפחית את הטמפרטורה עד 350°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים כל תפוח אדמה במחצית אופקית; משאיר קליפה דקה, בזהירות לגרוף עיסה לתוך קערה. תניחו את קליפות תפוחי האדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי עיסת, להוסיף שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, בייקון, בצל חזרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חזרתחזרת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בייקוןבייקון
בצלבצל
5
מערבבים עם מזלג עד בשילוב אבל לא פירה.
6
מוסיפים מלח ופלפל. למלא קליפות תפוחי אדמה. למעלה כל תפוח אדמה עם 1 כפית חמאה ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 350° עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור