תפוחי אדמה ממולאים נקניקיות
ניתן להכין את המתכון תפוחי אדמה ממולאים בנקניק בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 814 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, נקניק חזיר בתפזורת, פלפל, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בנקניקיות, תפוחי אדמה אדומים ממולאים נקניק, ו תפוחי אדמה אדומים ממולאים נקניק.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה פירס; אופים ב 400 במשך שעה 1 או עד שהם רכים.
במחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מצננים מעט תפוחי אדמה; חותכים לשניים לאורכם. גורפים את העיסה ומניחים בקערה; מוסיפים חמאה ומועכים. מערבבים גבינת פרמזן, פלפל ונקניק. כף לקליפות תפוחי אדמה.
מקום 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.