קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנקטה פריכה

תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנקטה פריכה
תפוחי אדמה ממולאים קרבונרה עם פנצ'טן פריך נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 702 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, פרמזן, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ביצים ממולאות קרבונרה (פנצ'טה פריכה, שומן חזיר, צ' יפס פרמזן ופלפל שחור), בטטות ממולאות עם פנצ'טן וברוקולי ראבה, ו ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים את הפנצ ' טה עם 1 כף מים במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהם פריכים ורוב השומן הפך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה. פירס את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג והכניס שקית נייר גדולה. קפלו את החלק העליון של השקית מספר פעמים. מיקרוגל על גבוה במשך כ 15 דקות, בזהירות להעיף את התיק כל 5 דקות. תפוחי האדמה נעשים ברגע שבוחן עוגה או שיפוד חודרים בקלות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מוציאים את תפוחי האדמה מהשקית ומניחים על תבנית אפייה. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לאחר שהפנצ ' טה פריכה, השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז. מערבבים את חצי וחצי, קמצוץ של מלח 1/2 כפית פלפל לתוך השומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
השתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך חריץ לאורכו במרכז כל תפוח אדמה. הסר בזהירות את הבשר והשאיר בערך 1/2 אינץ ' מבפנים. שמרו 1/2 כוס מבשר תפוחי האדמה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים את הבשר שנותר בקערת ערבוב יחד עם התערובת של חצי וחצי, 2 1/2 כוסות הפרמזן, חלבוני הבצל, מחצית מהפנצ ' טה וקורט מלח גדול. מועכים עם מועך תפוחי אדמה עד לקבלת מרקם חלק ברובו. מתבלים במלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
גורפים את תערובת הפירה בחזרה לקליפות. הכינו באר גדולה בכל תפוח אדמה עמוק מספיק כדי להחזיק ביצה ולפצח ביצה לתוך הבאר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים עד שהביצה רק מתחילה להתייצב, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מוציאים את תפוחי האדמה ומכסים את הביצים בפרמזן שנותר. העבירו את התנור לצלייה וצלו עד שהביצים כבר לא מתנועעות כשאתם מנערים את נייר האפייה, 3 עד 5 דקות, בודקים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
להגשה, מעל כל תפוח אדמה את הפנצ ' טה הפריכה השמורה וירקות הבצל והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)