תפוחי אדמה מסולסלים II
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קמח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה דל שומן מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים שכבה אחת של תפוחי אדמה בתחתית תבנית האפייה מוכנה.
מפזרים את תפוחי האדמה עם מלח ופלפל, 3 כפות קמח, ו 2 כפות חמאה. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות, עד שכל תפוחי האדמה שימשו. לאט לשפוך חלב על תפוחי אדמה עד המנה היא 3/4 מלא חלב.
אופים עד החלב מגיע לרתיחה (לבדוק לאחר 15 דקות), ולאחר מכן להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים עד תפוחי אדמה במכרז, 45 עד 60 דקות יותר.