תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש
תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 311 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קרם פרש, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה אדומים עם חזרת & קרם fraîche, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו פירה תפוחי אדמה אדומים עם קרם Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לשפשף את השום בכל רחבי החלק הפנימי של צלחת אפייה 3 ליטר, ואז לרכך אותו. משמנים את המנה עם כ 1/2 כף חמאה.
פורסים את תפוחי האדמה בעובי של 1/8 אינץ ' (מנדולינה עובדת היטב).
מערבבים בסיר גדול עם שום טחון, הנותרים 2 1/2 כפות חמאה, חצי וחצי, קרם פרש, קמח, טימין, מייס, 2 1/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב, עד התערובת מתעבה מעט, 1 עד 2 דקות. מערבבים את העירית ומעבירים את התערובת לתבנית האפייה מוכנה, מנערים אותה כדי להפיץ את תפוחי האדמה באופן שווה.
אופים, חשוף, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 1 שעה 5 דקות, מדי פעם כפית חלק הנוזל מעל.
בואו מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
אתה יכול גם לעשות את תפוחי אדמה מסולסלים ברמקינס בודדים; לאפות כ 40 דקות.