תפוחי אדמה מעושנים פעמיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מעושנים פעמיים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח ופלפל, שמן בישול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון מעושן תפוחי אדמה חדשים, סלמון מעושן ותפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה אדומים פפריקה מעושנת ואופה ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מחממים התנור ל 225 מעלות F.
לשטוף את תפוחי האדמה, לשפשף אותם עם השמן, מפזרים בנדיבות עם מלח שום, לתקוע כמה חורים בהם.
אופים את תפוחי האדמה עד מכרז, על 1 שעה.
הסר את תפוחי האדמה לחתוך אותם חצי לאורכו. בזהירות להסיר את עיסת לקערה ולמקם את חצאי העור במחבת אלומיניום.
מוסיפים את השמנת החמוצה, הגבינה והמלח, הפלפל לעיסת תפוחי האדמה ומרסקים יחד עם מחית תפוחי אדמה. דברים קליפות תפוחי אדמה שמורות עם מחית שלך ומפזרים גבינה נוספת על גבי (כמה אנשים אוהבים להוסיף את חתיכות בייקון, מדי).
שים אותם לתוך המעשן במשך 30 דקות ולאחר מכן לשרת.