תפוחי אדמה מקאליסטר
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה מקאליסטר עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם יין לבן, פלפלי פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חמאה חומה תפוחי אדמה האסלבק (תפוחי אדמה אקורדיון), סיר חרס תפוחי אדמה גביני מתפוחי אדמה גולמיים, ו תפוחי אדמה מטוגנים יוקון זהב ותפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
בקערת ערבוב קטנה שלבו שמנת חמוצה, פלפל פלפל ויין לבן.
מערבבים היטב במקרר במשך שעה 1.
בסיר מלאי גדול מכסים תפוחי אדמה במים ומוסיפים 2 כפות מלח. מניחים חום גבוה ומרתיחים עד שהמזלג רך.
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית מבשלים בייקון ומטגנים בצל עד לקרמל.
מעבירים בייקון ובצל מהתבנית למגבת נייר לספיגת שומן. מחלקים באופן שווה על מגש ושומרים על חום. השאירו את יתרת השומן במחבת.
כאשר תפוחי אדמה רכים במזלג, מסננים ועם מגבת מטבח נקייה, כף היד מרסקת את תפוחי האדמה החמים לעובי של כ-1/3 אינץ'.
מחממים שומן במחבת מוקפצת ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מחממים לשמן חום בינוני ומניחים תפוחי אדמה בשמן. מתבלים במלח ופלפל ומשחימים משני הצדדים, ואז מעבירים לצלחת בצל ובייקון. חזור על הפעולה, הוסף עוד שמן, עד שכל תפוחי האדמה מבושלים פריכים.
תפוחי אדמה למעלה עם פרמזן ולאחר מכן עם תערובת שמנת חמוצה.