תפוחי אדמה מקסיקניים
צריך ללא גלוטן ומנת צד צמחונית lacto ovo? תפוחי אדמה מקסיקניים יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 432 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, כמון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מקסיקניים, תפוחי אדמה מקסיקני זול, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים מקסיקניים.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 5 דקות. בינתיים, לחמם את השמן במחבת ומטגנים בעדינות את הבצל במשך 8 דקות.
מוסיפים את השום והתבלינים, ומטגנים במשך 2 דקות יותר.
מסננים את תפוחי האדמה וקצה לתערובת הבצל. להגביר את החום ולנער את תפוחי האדמה מסביב, כך שהם כולם מכוסים. מבשלים 10 דקות יותר עד מכרז, ולאחר מכן לשרת עם שמנת חמוצה, זרועים קצת קאיין.