צריך ללא גלוטן ומנת צד צמחונית lacto ovo? תפוחי אדמה מקסיקניים יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 432 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, כמון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מקסיקניים, תפוחי אדמה מקסיקני זול, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים מקסיקניים.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 5 דקות. בינתיים, לחמם את השמן במחבת ומטגנים בעדינות את הבצל במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום והתבלינים, ומטגנים במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3
מסננים את תפוחי האדמה וקצה לתערובת הבצל. להגביר את החום ולנער את תפוחי האדמה מסביב, כך שהם כולם מכוסים. מבשלים 10 דקות יותר עד מכרז, ולאחר מכן לשרת עם שמנת חמוצה, זרועים קצת קאיין.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.