תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 222 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותרימו טימין טחון, תפוחי אדמה צהובים, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ממלאים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לבשל את תפוחי האדמה עד רך אבל לא רגשני, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה להתקרר.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב שמן זית, חמאה, חומץ בלסמי, שום, רוזמרין, מרווה, טימין, מלוח, מלח ים ופלפל בקערה. מערבבים עם מזלג לשלב היטב.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה, ולחץ קלות על תפוחי האדמה כדי לרסק אותם חלקית. כפית את תערובת שמן עשב על כל תפוח אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של תפוחי האדמה מתחילים לפריך, כ 25 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.