תפוחי אדמה מרוסקים בסגנון מסעדה
תפוחי אדמה מרוסקים בסגנון מסעדה דורשים בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 831 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פלפל ג'ק, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תפוחי אדמה מרוסקים בסגנון מסעדה, תפוחי אדמה אפויים בסגנון מסעדה קלה, ו סלסה בסגנון מסעדה.
הוראות
תוקעים כמה חורים בתפוחי האדמה ונוק (או אופים בתנור של 400 מעלות צלזיוס) עד שהם רכים במזלג.
מוסיפים לקערה גדולה ומנפצים בעזרת פצצת תפוחי אדמה.
מוסיפים מיד את החמאה המרוככת, הגבינה, השמנת החמוצה, הבייקון והבצל הירוק ומערבבים בעזרת מרית גומי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הבצל המטוגן הצרפתי ומקפלים פנימה.
מגישים חם, ומפזרים על בצל ירוק נוסף.
טעים עם סטייק בגריל או עוף.