תפוחי אדמה מרוסקים בשום
תפוחי אדמה מרוסקים בשום יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך חמאה, עירית, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שום ניפץ תפוחי אדמה, שום ניפץ תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה מרוסקים בשום.
הוראות
בנדיבות צלחת עוגת זכוכית חמאה. עגבניות ושום בסיר בינונימילוי מים מלוחים עד תפוחי אדמה aretender, על 15 דקות.
ניקוז; תן לעמוד 5minutes. זרוק שום. סדר potatoesclose יחד בצלחת מוכנה. להשתמש בכפית של וודן, לרסק תפוחי אדמה באופן גס עד שהם נפתחים.
טפטוף עם שמן; dotwith חמאה.
מטאטא Preheat. מטגן תפוחי אדמה untilcrisp וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע כוויות, 8 עד 10 דקות. למעלה עם כמויות של שמנת חמוצה; מפזרים עירית.