תפוחי אדמה מרוסקים ירושה
אם יש לכם פקאן, גבינת לה פורמה ד ' אמברט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים ירושה, תפוחי האדמה הכתושים של סבתא, ו תפוחי אדמה מרוסקים וזיתים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות; מלח בנדיבות. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, 20 עד 40 דקות (בהתאם למגוון).
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה לסיר. באמצעות כף עץ גדולה, למחוץ בגסות תפוחי אדמה בסיר.
מוסיפים גבינה, אגוזים ושמן. מערבבים בארוגולה וזורקים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.