תפוחי אדמה מרוסקים מהירים
תפוחי אדמה מרוסקים מהירים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
לשטוף ולקרצף את תפוחי האדמה עם מברשת ירקות. שים בסיר גדול, מכוסה 2 אינץ ' של מים, על חום גבוה. מביאים לרתיחה ואז בנדיבות מלח את המים. לבשל עד תפוחי אדמה ניתן פירסינג בקלות עם סכין, על 20 דקות.
בסיר קטן, על אש נמוכה, מחממים את השמנת עם חמאה עד שהחמאה פשוט נמסה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לרסק תפוחי אדמה כדי לשבור אותם.
מוסיפים את תערובת השמנת והחמאה וממשיכים לרסק לעקביות הרצויה. מערבבים את העירית ומתבלים עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.