קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

תפוחי אדמה מרוסקים מטוגנים עם לימונים

תפוחי אדמה מרוסקים מטוגנים עם לימונים
תפוחי אדמה מרוסקים מטוגנים עם לימון הוא מנה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו, ותוספת של 30 תוספת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 397 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש שמן זית, מיץ לימון, עלי טימין ומלח ופלפל כשר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות . 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה לימון מטוגן מרוסקים , לימונים ממולאים בתנור , ותפוחי אדמה מרוסקים שום פריכים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שים את תפוחי האדמה בסיר של 8 ליטר עם מספיק מים קרים כדי לכסות לפחות 2 סנטימטרים. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים לייבוש 5 דקות. בעזרת כף היד, לחץ בעדינות על תפוחי האדמה עד לריסוק קל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
במחבת טפלון גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
4
מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא ריחני ומשחים קלות, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מוציאים את השום וזורקים. בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ללא ערבוב, עד שהתחתית מזהיבה, כ-5 עד 8 דקות. בעזרת מרית הופכים את תפוחי האדמה ומבשלים, מטפטפים שמן, אם צריך, עד להזהבה בצד השני למשך 5 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
לרוטב: בקערה קטנה טורפים יחד את השמן, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, הטימין וגרידת הלימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצלבצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצל
1/4 אבוקדו בינוני בשל, קלוף ופרוס1/4 אבוקדו בינוני בשל, קלוף ופרוס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
מורחים את הרוטב על תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות עד לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצלבצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצל
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
8
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'