תפוחי אדמה מרוסקים מטוגנים עם לימונים
תפוחי אדמה מרוסקים מטוגנים עם לימון הוא מנה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו, ותוספת של 30 תוספת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 397 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש שמן זית, מיץ לימון, עלי טימין ומלח ופלפל כשר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות . 22 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה לימון מטוגן מרוסקים , לימונים ממולאים בתנור , ותפוחי אדמה מרוסקים שום פריכים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסיר של 8 ליטר עם מספיק מים קרים כדי לכסות לפחות 2 סנטימטרים. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 עד 25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים לייבוש 5 דקות. בעזרת כף היד, לחץ בעדינות על תפוחי האדמה עד לריסוק קל.
במחבת טפלון גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא ריחני ומשחים קלות, כדקה.
מוציאים את השום וזורקים. בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ללא ערבוב, עד שהתחתית מזהיבה, כ-5 עד 8 דקות. בעזרת מרית הופכים את תפוחי האדמה ומבשלים, מטפטפים שמן, אם צריך, עד להזהבה בצד השני למשך 5 עד 8 דקות נוספות.
לרוטב: בקערה קטנה טורפים יחד את השמן, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, הטימין וגרידת הלימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים את הרוטב על תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות עד לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים.