קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה

תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה
תפוחי אדמה הודיים מתובלים אנה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה, בטטות אנה עם גי מתובל, ו Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה).

הוראות

1
מחממים לתנור עד 450 ° f. פורסים תפוחי אדמה דק על עובי 1/8 אינץ ' באמצעות מנדולינה או מעבד מזון. ללטף את פרוסות תפוחי האדמה יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, לשלב את המלח, פלפל ואת מסאלה garam. בקערה קטנה אחרת, יש את החמאה המומסת מוכנה עם מברשת מאפה. הכינו את כל המרכיבים ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת חסינת תנור בגודל 8 או 9 אינץ ' (או מחבת ברזל יצוקה מתובלת היטב) על אש בינונית. כף 2 1/2 כפות חמאה למחבת ומערבלת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להניח שכבה של תפוחי אדמה, חופף מעט כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת בצורה מעגלית, קונצנטרית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברשת עם חמאה מעל ומתבלים עם קמצוץ של תערובת מלח/פלפל / תבלינים. חזור על הוספת שכבות של תפוחי אדמה, תערובת חמאה ותבלינים עד שהשתמשת בכל תפוחי האדמה. על גבי השכבה האחרונה של תפוחי אדמה, מברשת עם חמאה בפעם האחרונה. בשלב זה, השכבה התחתונה צריכה להיות עסוקה טחינה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בזהירות לכסות את המחבת בחוזקה עם מכסה או נייר כסף ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות במשך 20 דקות נוספות, עד תפוחי האדמה משחימים יפה פריך על גבי ותפוחי האדמה מבושלים דרך במרכז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהתנור. במידת הצורך, השתמש במרית כדי לשחרר את הקצוות ואת השכבה התחתונה מהמחבת. אם אתה רוצה לשרת את תפוחי האדמה במחבת ליד השולחן, להשתמש חותך פיצה או זוג מספריים מטבח לחתוך 6-8 פרוסות משולשות (כמו פיצה). או שאתה יכול להפוך את עוגת תפוחי האדמה שלך על צלחת גדולה ולהגיש במהופך!
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי